WPC Maailmanmestaruuskilpalut 10-16.11.2014, Florida USA

Hei kaikki MM kilpailuihin lähtijät!

Kilpailut käydään upeassa ja lämpimässä Etelä-Floridassa. Varmistathan osallistumisesi pikaisesti, viimeistään 15.9.2014 mennessä sähköpostilla minna@gometal.com tai puhelimitse 045 341 2244. Osallistumismaksu on 75 €, jos osallistut useampaan kilpailuun, lisälaji maksaa 37,50€/ laji. Osallistumismaksut täytyy olla maksettu 15.9.2014 mennessä Nordean tilille , FI15 2279 2000 0326 29, saaja Ano Turtiainen. Maksaessa kirjoita viestikenttään nimi, kenen osallistumismaksusta on kysymys. 15.9.2014 jälkeen, emme voi luvata enää mahdollisuutta osallistua, mutta sitä voitte tiedustella. Teemme tarkan aikataulun osallistujien perusteella heti ilmoittautumisjankohdan päättymisen jälkeen. Jos päivät pitenevät jälki-ilmoittautumisten takia, emme pysty ottamaan enää lisää nostajia.

Suomalaiset eivät tarvitse USA:han viisumia, riittää kun täyttää ESTA:n netissä USA:n konsulaatin sivuilla. Linkki sivuille, jossa ESTA täytetään, löytyy myös lentoyhtiöiden nettisivuilta kun olet ensin varannut lennot. ESTA:ssa kysytään lentojen tiedot sekä osoite, jossa majoitut. Jos majoitut kilpailuhotelleissa, niiden osoitetiedot löytyvät alla olevista hotellien linkeistä.

Kilpailupaikan ja kisahotellien lähin kenttä on West Palm Beach:n kansainvälinen kenttä, seuraavaksi lähinnä on Fort Lauderdalen kansainvälinen kenttä, mutta edullisimmat lennot ovat kuitenkin Miamiin. Miamista kilpailuhotelleille on noin sata kilometriä. Kilpailualueen läheisyydessä on suomalainen auto- ja moottoripyörävuokraamo M Trading Enterprises Group Inc., vuokraamon kanssa voitte sopia noutopalveluista kentältä sekä auton tai moottoripyörien vuokraamisesta matkan ajaksi, sekä tiedustella heidän järjestämistä moottoripyöräretkistä Floridassa ja muuallakin USA:ssa. Vuokraamon yhteystiedot löytyvät alla olevista linkeistä. Kilpailupaikalla on myös vuokraamon osasto.

Kilpailuhotelleja on kaksi Hilton Palm Beach Airport ja Hawthorn Suites By Wyndham West Palm Beach. Molemmat hotellit ovat upeita ja hyvin varusteltuja. Hotellit sijaitsevat lähellä kilpailupaikkaa ja molemmista on ilmainen kuljetus myös kilpailupaikalle. Alueelta on pari mailia matkaa upealle Palm Beach:n hiekkarannoille.

Linkkejä tapahtuman infoihin:

Tapahtuman nettisivut https://gometal.com/2014-wpc-worlds-by-metal-sport/

Kilpailun aikataulu https://gometal.com/2014-wpc-worlds-by-metal-sport/schedule/

Kilpailuhotelli – Hilton Palm Beach Airport https://gometal.com/2014-wpc-worlds-by-metal-sport/hilton-palm-beach-airport/

Kilpailuhotelli – Hawthorn Suites By Wyndham West Palm Beach https://gometal.com/2014-wpc-worlds-by-metal-sport/hawthorn-suites/

Suomalainen auto ja moottoripyörävuokraamo https://gometal.com/2014-wpc-worlds-by-metal-sport/car-motorcycle-rental/

Kilpailupaikka http://theboxwpb.com/

Infoa kilpailuvälineistä https://gometal.com/2014-wpc-worlds-by-metal-sport/competition-equipment/

Infoa Palm Beachin alueelta http://www.palmbeachfl.com/

Infoa Floridasta http://www.visitflorida.com/en-us/beacheslp.html

Kisat Facebookissa https://www.facebook.com/events/536422596457023/

Jos haluat lisätietoja, neuvoja tai apua matkaa ja osallistumista varten, ota yhteyttä.

Terveisin
Ano ja Minna Turtiainen
ano@gometal.com tai minna@gometal.com
040 516 6735 tai 045 341 2244