WPC EM KISAT BAKUSSA, AZERBAIJANISSA 2014

Oli meidän ensimmäinen kerta, mutta ei viimeinen, Bakussa, olimme kuulleet, että kaupunki on mahtava ja se on totta, Baku on mielenkiintoinen ja vielä kauniimpi kuin luulimme. Kilpailupaikka, 5 tähden Kempinski Hotel Badamdar Spa-ja konferenssikeskus oli hieno, kaikki ihmiset ystävällisiä ja palvelu erinomaista. Aladdin Aliev ja hänen henkilökuntansa tekivät valtavan työn, kiitos heille ja myös erityiset kiitokset Sara Abassovalle, hän oli hyvin kohtelias ja avulias ennen kilpailua ja sen aikana. Oli myös hienoa nähdä kaikki ystävämme muista maista, saimme myös paljon uusia ystäviä. WPC maiden päähenkilöt tekivät hienoa työtä tuodessaan suuren määrän nostajia mukaan kilpailuihin.

Suomen joukkue oli pieni, mutta erittäin menestykäs, 5 nostajaa, nuori ja erittäin lahjakas Jarkko Forss, konkarit Allan Jokinen, Marko Lempinen, Tapio Laine ja Ano Turtiainen. Kaikki heistä voittivat kultaa, Tapio ja Ano tekivät myös maailmanennätykset. Jarkko, Tapio ja Ano voittivat myös parhaimpien nostajien palkinnot. Kiitos myös valmentajille, Kalle Räsänen, Anna ja Robert McCloskey, Niina Nummela, nostajat tarvitsevat hyviä huoltajia tehdäkseen parhaimpansa.

Oli myös hienoa nähdä, että jokaisella maalla on sama tavoite, tehdä WPC:stä vahvempi, jos on jotain muutettavaa, niin asioita viedään yhdessä parempaan suuntaan. Minä ja Ano toivomme näkevämme kaikki teidät marraskuussa WPC:n MM kisoissa Floridassa!